top of page

ERHVERV

Vil I som erhvervsdrivende deltage i vores fælles indsamling "Hillerød Står Sammen om KNÆK CANCER", så er der her en guide til, hvordan I gør:

1. Udfyld formularen nedenfor med oplysninger om ​ønsket beløb til donation, samt virksomhedens oplysninger. Herefter fremsendes faktura til indbetaling af beløbet. 
Jeres støttebeløb er momspligtigt – og der er som hovedregel skattemæssig fradragsret som driftsomkostning. Læs evt. mere om reglerne her.

2. Doneres mere end 3.500,- kr. får I et indrammet "Hillerød Står Sammen om KNÆK CANCER"- litografi.

3. Doneres mere end 10.000,- får I, udover litografiet, eksponering via KNÆK CANCERs egne kanaler ifølge deres donationstrappe, som ses her. 

Jeres donation faktureres i så fald direkte af KNÆK CANCER, som også sørger for praktikken omkring eksponeringen. Beløbet vil både tælle som separat beløb fra jeres virksomhed, samt som en del af "Hillerød Står Sammen om KNÆK CANCER"-indsamlingen. 

VIGTIGT: For at tælle med i den fælles indsamling, skal donationen meldes ind igennem formularen nedenfor og ikke direkte til KNÆK CANCER. Donationen skal meldes ind senest den 23. oktober, hvis man ønsker eksponering til TV2's KNÆK CANCER liveshow den 28. oktober. 

4. Alle, der udfylder formularen nedenfor (og som ønsker det), vil blive nævnt her på hjemmesiden, på skærme i Royal Stage og i Slotsarkaderne i uge 43, samt i en takkeannonce som afslutning på indsamlingen. 

Har I spørgsmål til overstående, så skriv endelig til kontakt@hillerodstaarsammen.dk.

Har I spørgsmål til Kræftens Bekæmpelse omkring donationer, så ring til Lisbeth Hessellund hos Kræftens Bekæmpelse på telefon 22 24 93 14.

Indsamlingen løber til og med den 26. oktober!  

BIDRAG TIL INDSAMLINGEN

Udfyld formularen herunder, så modtager I en faktura til indbetaling, samt gave og eksponering i henhold til ovenstående. 

bottom of page